Torres-Dulce considera imprescindible la reforma de la Justicia española

Esta entrada también está disponible en: Inglés Catalán

La Universitat Jaume I, a través del Departament de Dret Públic de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, ha homenatjat el fiscal Fernando Herrero-Tejedor en un acte acadèmic on s’ha recordat tant la seua figura com les seues aportacions jurídiques i la seua contribució a la universitat. L’acte ha reunit nombroses autoritats de l’àmbit acadèmic i jurídic, així com familiars i amics d’Herrero-Tejedor.

En el acto, el Fiscal General de l’Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha impartit la conferència magistral titulada «El Ministeri Públic al segle XXI». Torres-Dulce s’ha mostrat a favor de reformar la Justícia en tractar-se d’una exigència imprescindible, i ha argumentat que cal reformar-la perquè és la base de l’Estat de Dret, la garantia de les llibertats individuals i col·lectives necessàries per a la convivència i perquè les societats modernes necessiten resoldre els conflictes quotidians, entre altres raons.

Más información y vídeo completo en diferentes formatos.

SCP UJI. Octubre 2014

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deja un comentario

*

Enlaces de interés

Ciencia UJI

Investigación UJI
El gusto de investigar
Estudia e Investiga

Agencias de noticias científicas

SINC
Alphagalileo
EurekAlert

Asociaciones y organizaciones

Red de Universidades Valencianas para el fomento de la Investigación, el Desarrollo y la Innovación (RUVID)
Fundación Española para el Fomento de la Ciencia y la Tecnología (Fecyt)
Comcired
Amigos de la Ciencia
Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), webs de divulgación
Asociación Española de Comunicación Científica (AECC)
Asociación Española de Cine e Imagen Científicos (Asecic)
European Union of Science Journalists’ Associatons
World Federation of Science Journalists

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies