Què fa una xica com jo en un lloc com aquest?

La professora Irene Epifanio del Departament de Matemàtiques de la Universitat Jaume I de Castelló fa un repàs de la seua trajectòria investigadora que ha abastat diversos àmbits com l’anàlisi d’imatge, la geometria o l’anàlisi de dades, per centrar-se últimament en l’aplicació de l’estadística al disseny ergonòmic, en concret, al disseny de les cabines de la força aèria americana, dins de les Jornades «En què investiguen els matemàtics de l’UJI?», organitzades pels responsables del Grau de Matemàtica Computacional i del Departament de Matemàtiques amb la finalitat d’explicar de forma senzilla el seu treball de recerca.

UCC+i UJI. Febrer 2015

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

*

Enllaços d'interès

Ciència UJI

Investigación UJI
El gusto de investigar
Estudia e Investiga

Agències de notícies científiques

SINC
Alphagalileo
EurekAlert

Associacions i organitzacions

Red de Universidades Valencianas para el fomento de la Investigación, el Desarrollo y la Innovación (RUVID)
Fundación Española para el Fomento de la Ciencia y la Tecnología (Fecyt)
Comcired
Amigos de la Ciencia
Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), webs de divulgación
Asociación Española de Comunicación Científica (AECC)
Asociación Española de Cine e Imagen Científicos (Asecic)
European Union of Science Journalists’ Associatons
World Federation of Science Journalists

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies