L’UJI desenvolupa un model innovador per a conèixer com sorgeix l’agressivitat en el cervell


Investigadors de la Universitat Jaume I han desenvolupat un model que representa un important avanç cap al coneixement dels mecanismes cerebrals que desencadenen l’agressivitat. El model ha sigut publicat en la revista Frontiers in Behavioral Neuroscience i constitueix una estratègia innovadora que permet analitzar la zona cerebral coneguda com «el cervell soci-sexual» a través de la comparació de cervells de ratolins femelles en situacions fisiològiques en les quals el seu comportament difereix substancialment.

El mètode proposat ha sigut desenvolupat a partir de les recerques de la doctoranda de la Universitat Jaume I i la Universitat de València, Ana Martín Sánchez, en el marc de l’elaboració de la seua tesi doctoral realitzada en el Laboratori de Neuroanatomia Funcional (NeuroFun) de l’UJI.

Més informació

UCC+i UJI. Octubre 2015.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

*

Enllaços d'interès

Ciència UJI

Investigación UJI
El gusto de investigar
Estudia e Investiga

Agències de notícies científiques

SINC
Alphagalileo
EurekAlert

Associacions i organitzacions

Red de Universidades Valencianas para el fomento de la Investigación, el Desarrollo y la Innovación (RUVID)
Fundación Española para el Fomento de la Ciencia y la Tecnología (Fecyt)
Comcired
Amigos de la Ciencia
Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), webs de divulgación
Asociación Española de Comunicación Científica (AECC)
Asociación Española de Cine e Imagen Científicos (Asecic)
European Union of Science Journalists’ Associatons
World Federation of Science Journalists

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies